Navigatie

AVG privacyverklaring

Privacyverklaring
Privacyverklaring
Introductie
Deze pagina is onlangs geactualiseerd om volledig te voldoen aan de nieuwe wetgeving AVG die vanaf 25 mei 2018 van kracht is. Dat geeft u meer rechten als klant en meer verantwoording en plichten voor Vantassie als webwinkel, om op een juiste, veilige en transparante wijze met uw persoonsgegevens om te gaan. Uw privacy is ook voor ons van groot belang. We leggen u graag uit hoe we dat doen.
 

Uitgangspunten
Vantassie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij vragen dan ook uitsluitend informatie die wij nodig hebben om uw bestelling te kunnen leveren. Niet meer dan dat.
Wij gebruiken de door u ingevulde gegevens om de levering van uw bestelling goed en zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.Vantassie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden beschikbaar stellen, laat staan verkopen en zal uw adresgegevens uitsluitend aan organisaties ter beschikking stellen die uitsluitend betrokken zijn bij de postbezorging van uw bestelling.

Gebruik van uw gegevens om diensten te leveren
Als u een bestelling plaatst, vragen we van u de volgende persoonlijke gegevens:
- Uw naam,
- e-mailadres,
- telefoonnummer,
- adres en indien ander afleveradres, ook het factuuradres.


Om het winkelen bij Vantassie zo aangenaam mogelijk te maken, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website en ook het bestelproces personaliseren.

Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties, alleen als u zich daar expliciet zelf voor opgeeft (opt-in)! U zult daardoor dus nooit ongevraagde mail van ons ontvangen.

U kunt zelf een account aanmaken, indien u het handig vind i.v.m. vervolgbestellingen. Daarvoor geeft u dezelfde informatie op, die u anders ook bij uw bestelling op geeft. Dit is optioneel en zeker niet verplicht.

Aan het einde van het bestelproces wordt u de gelegenheid gegeven om zich te abonneren op de nieuwsbrief. Ook dit is optioneel. Als u daar niet bewust voor kiest, ontvangt u dus ook géén nieuwsbrief.
En als u zich daar wel op abonneert, zal iedere nieuwsbrief onderin een link bevatten waarmee u met één klik het abonnement kan opzeggen. Daarmee wordt automatisch uw nieuwsbriefabonnement (bestaande uit naam en e-mailadres) definitief verwijderd.

Als u bij Vantassie een bestelling plaatst, worden er – buiten de gegevens die op uw eigen computer bewaard worden en buiten de gegevens die u zelf invult om de bestelling af te kunnen ronden - géén andere gegevens van en over bewaard. Er worden dus niet automatisch inloggegevens vastgelegd door Vantassie.


Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers, helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Ook die gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Als u besluit een recensie of reactie te schrijven via ons gastenboek, kunt u een willekeurige naam kiezen, het e-mailadres is verplicht, maar alleen ter bevestiging voor uzelf. Uw e-mailadres zal nimmer gepubliceerd worden en is voor derden ook niet zichtbaar of opvraagbaar. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze websitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Vantassie verkoopt uw gegevens niet,
en zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Ook zij zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren en wij zien daar op toe. Verderop in deze pagina worden de organisatie waar dat voor geldt, ook genoemd met een verwijzing naar hun privacyverklaring en eventuele bijzonderheden.

 

Bewaartermijn persoonsgegevens
Via de webwinkel (van Mijnwebwinkel.nl) bewaren we alle geplaatste bestellingen t/m 7 volledige kalenderjaren terug (bewaarplicht volgens de belastingdienst). Deze gegevens worden bewaard op de servers van Mijnwebwinkel.nl (product van MyOnlineStore BV).
Ook zij conformeren zich aan wet- en regelgeving. Zie daarvoor deze pagina.
Op de computers van Vantassie worden klantgegevens gedurende een kwartaal bewaard, waarna ze door Vantassie verwijderd worden. Alleen geanonimiseerde klantgegevens (die dus nooit naar een persoon te herleiden zijn) met bestelinformatie worden bewaard, ook t.b.v. de belastingdienst.
 

Verwerker Mijnwebwinkel
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Dat betekent dat alle informatie die intypt tijdens het plaatsen van een order bij Vantassie, of abonneren op nieuwsbrief, of geplaatst bericht, versleuteld wordt. Deze informatie is buiten uzelf, Vantassie en Mijnwebwinkel door niemand in te zien.
 

Betaaldiensten
De meest gebruikte betaalvorm is o.b.v. vooruitbetalen. Daarvoor maken we gebruik van betaalprovider Mollie, die de koppeling legt met de bank of betaaldienst waar u zelf voor kiest. Via deze link (privacyverklaring) kunt u teruglezen welke persoonlijke gegevens door Mollie gebruikt worden. Dat betreft alleen die gegevens die noodzakelijk zijn om de betaling correct en veilig te kunnen verrichten.
 

Technische klantgegevens
Bij het gebruik van onze webwinkel, worden ook technische gegevens doorgestuurd naar Google (i.v.m. Google Analytics). Dat betreft technische gegevens m.b.t. uw provider, land, apparaat, besturingssysteem e.d.
Indien u gebruik maakt van de social media buttons onderin de footer van iedere pagina (daar moet u dan dus eerst op klikken en ook op de bijbehorende social media app/applicatie ingelogd zijn), wordt aan deze social doorgegeven waar u zelf voor kiest. De huidige social media koppelingen zijn: Facebook, Google+ en Pinterest. Wij zelf delen niets van u via deze kanalen.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Vantassie gebruikt cookies om uw bestelling correct af te kunnen handelen, meer niet. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Vantassie geen cookies ontvangt.

Indien u nog vragen mocht hebben over het Privacybeleid van Vantassie, dan kunt u contact met ons opnemen. Ik help u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In het geval dat wijziging van ons Privacybeleid nodig mocht zijn, dan vind u op deze pagina altijd de meest actuele informatie.


Uw recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
U heeft als klant ten alle tijden het recht om uw persoonsgegevens, voor zover wij die geregistreerd hebben, op te vragen, te corrigeren of te verwijderen. Ook kunt u bezwaar maken. Wij zullen daar in alle gevallen aan meewerken. De verwerkingsduur is (buiten vakanties om) maximaal 2 weken. Uiteraard informeren we u volledig over het resultaat. Weet in ieder geval dat wij alléén gegevens van u gebruiken en registreren die u zelf heeft doorgegeven. We gebruiken nooit aanvullende gegevens of andere bronnen.

 

De Autoriteit Persoonsgegevens


Wilt u meer weten over de onderliggende wetgeving, of bent u ontevreden over Vantassie en wilt u online een klacht indienen? Dan kunt u via deze link van de Autoriteit Persoonsgegevens naar de website van deze overheidsinstantie. Uiteraard zien we het liefst dat u zich eerst richt tot ons, want we helpen u immers graag verder.
 

Bedrijfsgegevens
Vantassie
Jan Willem Frisoweg 71
2741BZ Waddinxveen
Info@vantassie.nl
Tel. 06-12824179

KvK-nummer: 62199005
BTW-nummer: NL174083439B02

Laatst gewijzigd: 21-5-2018


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 17-12-2017 - 3 mooie pandajurkjes gekocht voor 3 kleindochters. Nog even snel...  lees meer
  • 11-02-2017 - Hé Natasj
    Wat maak jij mooi dingen
    Echt super mooi
    Groetjes...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 vantassie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.